lördag 29 december 2012

Tack och adjö Bildmålarna!

Idag gör jag mitt sista inlägg hos Bildmålarna. Efter tre år är det dags att säga tack och adjö... Det har varit tre härliga år men nu känner jag att jag har annat jag måste lägga min fokus och energi på. Jag ser fram emot att få följa det nya teamet och se all inspiration de kommer att dela med sig av!

 
 
 

 
 

lördag 15 december 2012

Sista minuten...

Imorgon är dagen då julkorten ska vara klara och postade. Är man som jag alltid ute i sista minuten är det smidigt med enkla kort där texten är i fokus. Både text och papper kommer från Bildmålarna.
För att få en lite roligare variant på kort har jag valt att vrida kortstommen 1/4 varv - ett enkelt sätt att förändra ditt kort! För fler tips och kortvikningar besök gärna ScrappTorgets julkalender där vi varje dag fram till jul visar nya kortvikningar!
 
 
 
 

 
 

söndag 9 december 2012

Julen är här...

... eller på god väg iaf! Tiden att blogga och scrappa har tyvärr inte riktigt funnits den senaste tiden men jag hoppas få gjort något mer innan jul. Älskar julkort och andra saker som hör just julen till! Jobbet har tagit otroligt mycket tid med extra möten, utvecklingssamtal, kurser och annat som måste fixas och planeras men nu börjar det lugna ner sig.
 
En layout med julkänsla för mig gjorde jag till Scrapptorgets skiss i november:

 
Ni missar väl inte Scrapptorgets julkalender där vi presenterar en ny kortvikning varje dag ända fram till julafton! Klicka på bannern nedan för att komma direkt till julkalendern!