lördag 5 juni 2010

studentkort!

Åh vad kul det är att få göra kort till livets höjdpunkter!!! Tyvärr känner jag ingen själv det här året som tar studenten men ett par av mina arbetskollegor ska på uppvaktning och jag har fått äran att göra korten. Alla blev olika då jag inte själv (ännu) äger någon studentstämpel utan det blev till att leta i lådan där mina udda uppstämplade motiv jag har lånat av vänner finns!
7 kommentarer:

AnnikaS sa...

Superfina kort! Nu fick jag lite inspiration till korten jag "måste" göra. Det fina papperet med studentmössor är inköpt sedan tidigare.
kram Annika

La Vikinga sa...

Jättefina studentkort har du gjort!!!

Bra idéer till de jag själv vill göra!

Charlotta / La Vikinga

Petra/Paradise sa...

Superfina studentkort!! Du har fått till dem allesammans!
Å du hade ju perfekta studentpapper i gömmorna :D
Jag måste göra två studentkort i veckan. Men jag får leta fram gula och blåa papper då jag inte har något direkt passande.
Det där studentmössepappret hade jag velat haft nu känner jag ;)

Kram å trevlig söndag på dej gumman!

KRAM Petra

penni sa...

Snyggt!!!

Pernilla/Trollwing sa...

Men åh vilka vackra kort du gör! Så snyggt färglagda motiv och så smakfulla dekos, gillar! Tack för din rara kommentar hos mig, vilken tur så jag hittade hit:) Kram kram

KatarinaR sa...

Finfina kort du har gjort!
Jag känner inte heller någon student i år, men har gjort ett par kort, för att det är så kul, och så fick jag möjlighet att testa två nya digitala studentstämplar. Det var himla smidigt!

Carola sa...

Luften gick ur mig efter bloggpartyt,(som jag upptäckte alldeles försent). Maj månad är det högtryck på jobbet och mycket övertid.

Idag har du och brevbäraren hjälpt till att fixa lite nya krafter. Tack för att du har en så underbar blogg :)